Sunday, May 29, 2011

järeluuring

Semiosalong on läbi! Vähemalt selleks kevadeks.
Nüüd on aeg tagasisideks. Avalda kommentaarides (nii selle postituse kui loengute) oma arvamust loengute, läbiviimise, Tartu hariduse- ja kultuuriga suhtestumise kohta, tee ettepanekuid formaadi või lektorite valiku kohta järgmiseks aastaks. Mis mõtted tekkisid?

Peale pikema tagasisideme kirjutamist võid täita polli:


Kust said infot Semiosalongi kohta?

6 comments:

  1. Väga super ettevõtmine. Huvitavad teemad ja veel huvitavamad inimesed. Esinejavalikuga soovitaksin samas liinis jätkata. Oluline on, et teemades kajastuks teooria ja praktika kokkupuude. Väga oluline on esitlustehnika kõrge tase, see annab esitlusele väga palju juurde, motiveerib salongi külastama ja esinejaid esinema. Mõtlen siinkohal tasemel multimeediavõimekust. Heli, video, internet - need on vaat et kõige olulisemad meediumid, mille rakendamine võiks semiosalongi pärisosa olla. Kui siinne vähene tagasiside võib korraldajate indu jahutada, siis ütleksin julgustuseks, et see ei ole mingi näitaja - semiosalongil on väga oluline nišš olemas, mida kindlasti tühjaks jätta ei tasuks, vastupidi - regulaarne korraldamine võiks aluse panna pikale traditsioonile ja seda on väga vaja! Kurbusega peab tõdema, et mitmed senised sarnased algatused on liiga kergelt soiku jäänud ja unustatud (vt. kasvõi Eesti Semiootika Seltsi virtuaalset vestlusringi http://www.semiootika.ee/vestlus/ubbthreads.php). Semiosalong võiks olla interdistsiplinaarne, kaasata - nagu seda siiani juba ka tehtud on - inimesi teistelt erialadelt ja valdkondadest. Oluline oleks koostöö Tartu Kõrgema Kunstikooliga, teiste TÜ teaduskondadega, erinevate kirjandus- ja kunsti instantsidega, näidata võiks filme (aktiivse auditooriumi kaasamisega), kunsti, videoprojekte jpm. Pika jutu lühike mõte on, et palun jätkake tegevust kindlasti!

    ReplyDelete
  2. ah jaa, ja siis veel nii palju, et palun võimaldage inimlikumalt oma semiosalongi blogspotti postitada. St. võimaldage anonüümseid postitusi - ilge nikkumine on siin anonüümselt sõna võtta...kuigi tahaks..koguaeg...

    ReplyDelete
  3. ah jaa, ja siis veel nii palju, et palun võimaldage inimlikumalt oma semiosalongi blogspotti postitada. St. võimaldage anonüümseid postitusi - ilge nikkumine on siin anonüümselt sõna võtta...kuigi tahaks..koguaeg...

    ReplyDelete
  4. no näete nüüd isegi - TOPELTPOSTITUS...
    miks ma pean selleks, et siia kirjutada Wordpressi blogisse (mida ma isegi ammu enam ei kasuta ja millele siinkohal viidata ei taha) sisse logima, et siis...seda KÜMNEID kordi kinnitades, verifitseerides jmsp. jne.
    stfu..

    ReplyDelete
  5. aitäh tagasiside eest! selline põhjalikkus on väga väärtuslik.

    nüüdsest on anonüümne kommenteerimine samuti lubatud.

    ReplyDelete
  6. Äitäh

    --Anonymous--

    ReplyDelete